Asociația „Magia Viitorului” strânge fonduri pentru copii și bătrâni – MozaiQub

Dată

Campania de strângere de fonduri pentru Crăciun organizată de Asociația „Magia Viitorului” va demara în 15 noiembrie și va ajunge la final în 15 decembrie. Cu banii strânși, voluntarii vor cumpăra cadouri și alimente pentru copiii și bătrânii care sunt singuri ori imobilzați la pat din zonele rurale ale județelor Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.
Asociația Magia Viitorului este o organizație non-profit care a luat naștere în acest an la inițiativa lui Cosmin Katona. Voluntar de zece ani, Cosmin și-a dorit să îi ajute pe cei mai puțin norocoși și să le ofere o viață mai bună.

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru