Asociația „Magia Viitorului” strânge fonduri pentru copii și bătrâni – MozaiQub

Dată

Campania de strângere de fonduri pentru Crăciun organizată de Asociația „Magia Viitorului” va demara în 15 noiembrie și va ajunge la final în 15 decembrie. Cu banii strânși, voluntarii vor cumpăra cadouri și alimente pentru copiii și bătrânii care sunt singuri ori imobilzați la pat din zonele rurale ale județelor Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.
Asociația Magia Viitorului este o organizație non-profit care a luat naștere în acest an la inițiativa lui Cosmin Katona. Voluntar de zece ani, Cosmin și-a dorit să îi ajute pe cei mai puțin norocoși și să le ofere o viață mai bună.

1

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru