Apocalipsa elefantului alb – MozaiQub

Dată

Vernisajul expoziției de artă contemporană „Apocalipsa elefantului alb”este unul dintre cele mai complexe evenimente de artă contemporană din acest an. Evenimentul reunește peste 40 de artiști atât din România, cât și din străinătate, care și-au expus fiecare viziunea asupra lumii prin diferite lucrări de artă. Expoziția este o cercetare a momentului pe care omenirea îl traversează, moment definit de o schimbare. Această schimbare a lumii în care trăim este inevitabilă pentru toti, fie că vrem sau nu. Dar mai multe detalii despre eveniment aflăm de la unul dintre curatorii expoziției, Mirela Stoeac-Vlăduți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru