Apocalipsa elefantului alb – MozaiQub

Dată

Vernisajul expoziției de artă contemporană „Apocalipsa elefantului alb”este unul dintre cele mai complexe evenimente de artă contemporană din acest an. Evenimentul reunește peste 40 de artiști atât din România, cât și din străinătate, care și-au expus fiecare viziunea asupra lumii prin diferite lucrări de artă. Expoziția este o cercetare a momentului pe care omenirea îl traversează, moment definit de o schimbare. Această schimbare a lumii în care trăim este inevitabilă pentru toti, fie că vrem sau nu. Dar mai multe detalii despre eveniment aflăm de la unul dintre curatorii expoziției, Mirela Stoeac-Vlăduți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru