Apocalipsa elefantului alb – MozaiQub

Dată

Vernisajul expoziției de artă contemporană „Apocalipsa elefantului alb”este unul dintre cele mai complexe evenimente de artă contemporană din acest an. Evenimentul reunește peste 40 de artiști atât din România, cât și din străinătate, care și-au expus fiecare viziunea asupra lumii prin diferite lucrări de artă. Expoziția este o cercetare a momentului pe care omenirea îl traversează, moment definit de o schimbare. Această schimbare a lumii în care trăim este inevitabilă pentru toti, fie că vrem sau nu. Dar mai multe detalii despre eveniment aflăm de la unul dintre curatorii expoziției, Mirela Stoeac-Vlăduți.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru