Urmează vreme instabilă

Dată

Periode de instabilitate atmosferică şi cantităţi de apă însemnate anunță meteorologii pentru o mare parte din ţară, valabilă până miercuri, 25 august.
Potrivit meteorologilor, în intervalul 24 august, ora 3:00 și 25 august, ora 10:00, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, la început în vestul ţării, apoi miercuri, 25 august mai ales în zona de sud-vest a țării. bVor fi perioade cu averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, iar pe alocuri vijelii şi grindină.
În intervale scurte de timp se vor acumula între 20-40 de litri pe metru pătrat. Miercuri şi joi, astfel de fenomene se vor semnala cu precădere în sudul, centrul şi estul României, precizează meteorologii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru