Urmează vreme instabilă

Dată

Periode de instabilitate atmosferică şi cantităţi de apă însemnate anunță meteorologii pentru o mare parte din ţară, valabilă până miercuri, 25 august.
Potrivit meteorologilor, în intervalul 24 august, ora 3:00 și 25 august, ora 10:00, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, la început în vestul ţării, apoi miercuri, 25 august mai ales în zona de sud-vest a țării. bVor fi perioade cu averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, iar pe alocuri vijelii şi grindină.
În intervale scurte de timp se vor acumula între 20-40 de litri pe metru pătrat. Miercuri şi joi, astfel de fenomene se vor semnala cu precădere în sudul, centrul şi estul României, precizează meteorologii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru