Un nou val de caniculă va cuprinde România

Dată

Un nou val de caniculă va cuprinde aproape toată țara și sunt așteptate temperaturi și de 40 de grade, la umbră. Meteorologii atrag atenția că temperaturile resimțite vor fi cu mult peste cele înregistrate de termometre, iar canicula va ține până în prima zi din luna august.
De marți, 27 iulie valul de căldură se va intensifica în partea de vest, sud și local în restul teritoriului, iar la mijlocul săptămânii se va resimți deja de val de căldură persistent.
Și nopțile vor fi greu de suportat pentru că temperaturile nu vor coborî sub 20 de grade. Atenţie la indicele UV, la expunerea la soare în orele amiezii, când se înregistrează căldură maximă şi nu în ultimul rând, atenţie la modul cum ne hidratăm, ne avertizează meteorologii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru