Un nou val de caniculă va cuprinde România

Dată

Un nou val de caniculă va cuprinde aproape toată țara și sunt așteptate temperaturi și de 40 de grade, la umbră. Meteorologii atrag atenția că temperaturile resimțite vor fi cu mult peste cele înregistrate de termometre, iar canicula va ține până în prima zi din luna august.
De marți, 27 iulie valul de căldură se va intensifica în partea de vest, sud și local în restul teritoriului, iar la mijlocul săptămânii se va resimți deja de val de căldură persistent.
Și nopțile vor fi greu de suportat pentru că temperaturile nu vor coborî sub 20 de grade. Atenţie la indicele UV, la expunerea la soare în orele amiezii, când se înregistrează căldură maximă şi nu în ultimul rând, atenţie la modul cum ne hidratăm, ne avertizează meteorologii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru