Crește prețul la serviciile de apă și canalizare

Dată

Prețul la apă și canalizare se scumpește în județul Timiș începând cu 1 august. Pentru alimentarea cu apă, tarifele vor crește cu 50 de bani și vor ajunge la 3,99 lei metrul cub, iar pentru canalizare scumpirea va fi cu 54 de bani, adică 4,02 lei metrul cub. La aceste tarife se adaugă și TVA, în cuantum de 9% pentru fiecare serviciu. Conducerea Aquatim anunță că își dorește să acceseze fonduri europene nerambursabile prin Fondul de Coeziune, iar această creștere este una dintre condițiile impuse de Uniunea Europeană. Chiar și după această creștere, Timișul rămâne județul cu cele mai mici tarife pentru serviciile de apă și canalizare din România.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Tulburările gastrointestinale: cauze, manifestări, tratament – Reţeta Compensată

Stresul, alimentația nesănătoasă și stilul de viață dezechilibrat pot duce la apariția afecțiunilor gastrointestinale. Acestea sunt destul de frecvent întâlnite și relativ ușor de tratat, asta doar dacă sunt diagnosticate la timp.
Care sunt simptomele afecțiunilor gastrointestinale de ce apar aceste boli și mai ales de ce este atât important să vii la un consult de specialitate, înainte să apară complicațiile, ne spune Doctorul Răzvan Diaconescu – medic primar gastroenterolog, în emisiunea Rețeta Compensată.

Actualitate

Ziua Porţilor Deschise la grădiniţa PP14 – MozaiQub

Grădiniţa cu program prelungit nr. 14 din Timişoara şi-a deschis astăzi porţile şi a invitat părinții și copiii să ia parte la activităţile de învăţare şi joacă ale celor mici în cadrul evenimentului Ziua Porților Deschise.

Actualitate

Medicament pentru autism şi schizofrenie – MozaiQub

Cercetătorii israelieni de la Universitatea din Tel Aviv au identificat un mecanism împărtăşit de mutaţii prezente în genele ADNP şi SHANK3 care cauzează autism, schizofrenie şi alte afecţiuni.

Actualitate

Decizii istorice ale României – VOX

Guvernul aprobă actul normativ în baza căruia va întreprinde demersurile necesare pentru retragerea României din Banca Internaţională de Cooperare Economică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru