Craiovenii vor avea căldură

Dată

Craiovenii vor avea căldură și în această iarnă, după ce Primăria municipiului a asigurat un fond de garanție Complexului Energetic Oltenia pentru perioada rece. Cele două au ajuns la un acord comun după mai bine de o lună de negocieri în care producătorul de energie electrică a cerut majorarea capitalului social de la 3 milioane de lei la 13 milioane de lei. Înțelegerea dintre cele două a dus la asigurarea unei garanții de 10 milioane de lei. Proiectul de hotărâre cu privire la garanția acordată de administrație urmează să fie supus la vot joi, 28 octombrie, în ședința de Consiliu Local Craiova.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru