Craiovenii vor avea căldură

Dată

Craiovenii vor avea căldură și în această iarnă, după ce Primăria municipiului a asigurat un fond de garanție Complexului Energetic Oltenia pentru perioada rece. Cele două au ajuns la un acord comun după mai bine de o lună de negocieri în care producătorul de energie electrică a cerut majorarea capitalului social de la 3 milioane de lei la 13 milioane de lei. Înțelegerea dintre cele două a dus la asigurarea unei garanții de 10 milioane de lei. Proiectul de hotărâre cu privire la garanția acordată de administrație urmează să fie supus la vot joi, 28 octombrie, în ședința de Consiliu Local Craiova.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru