Continuă dezinsecția la Timișoara

Dată

Continuă dezinsecția la Timișoara de astăzi, 5 iulie, dacă vremea este favorabilă. Operațiunea va continua până în 16 iulie atât la sol, cât și pe cale aeriană, în intervalele 5:30-9:00 și 18:00 – 21:00. Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile care se impun pentru protejarea acestora. Timișorenii pot fi amendați cu sume între 500 și 1.000 de lei pentru persoane fizice și între 1.000 și 2.500 de lei pentru persoane juridice dacă nu fac operațiuni de salubrizare , dezinsecție sau dezinfecție în gospodăriile proprii, în spațiile proprii de depozitare, în spațiile interioare și exterioare din jurul clădirilor. În cazul în care vremea se strică, perioada de efectuare a dezinsecției va fi prelungită.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru