Continuă dezinsecția la Timișoara

Dată

Continuă dezinsecția la Timișoara de astăzi, 5 iulie, dacă vremea este favorabilă. Operațiunea va continua până în 16 iulie atât la sol, cât și pe cale aeriană, în intervalele 5:30-9:00 și 18:00 – 21:00. Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile care se impun pentru protejarea acestora. Timișorenii pot fi amendați cu sume între 500 și 1.000 de lei pentru persoane fizice și între 1.000 și 2.500 de lei pentru persoane juridice dacă nu fac operațiuni de salubrizare , dezinsecție sau dezinfecție în gospodăriile proprii, în spațiile proprii de depozitare, în spațiile interioare și exterioare din jurul clădirilor. În cazul în care vremea se strică, perioada de efectuare a dezinsecției va fi prelungită.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru