Asociațiile de proprietari pot organiza adunări generale

Dată

Reprezentanții Asociațiilor de proprietari din municipiul Deva au obligativitatea legală de a organiza, cel puțin o dată pe an, adunarea generală a asociației de proprietari. Recomandarea vine în contextul în care, anul trecut, asociațiile de proprietari s-au aflat în imposibilitatea de a desfășura adunări generale din cauza restricțiilor provocate de pandemia de Covid-19. Adunarea generală poate fi convocată de către președintele asociației sau comitetul executiv și de cel puțin 20% din numărul proprietarilor membri ai asociației. Direcția de Asistență Socială Deva recomandă desfășurarea adunărilor generale în condiții de siguranță și distanțare, în raport cu numărul de proprietari.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru