Asociațiile de proprietari pot organiza adunări generale

Dată

Reprezentanții Asociațiilor de proprietari din municipiul Deva au obligativitatea legală de a organiza, cel puțin o dată pe an, adunarea generală a asociației de proprietari. Recomandarea vine în contextul în care, anul trecut, asociațiile de proprietari s-au aflat în imposibilitatea de a desfășura adunări generale din cauza restricțiilor provocate de pandemia de Covid-19. Adunarea generală poate fi convocată de către președintele asociației sau comitetul executiv și de cel puțin 20% din numărul proprietarilor membri ai asociației. Direcția de Asistență Socială Deva recomandă desfășurarea adunărilor generale în condiții de siguranță și distanțare, în raport cu numărul de proprietari.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru