Aerul din Timișoara, mai poluat decât la București

Dată

Aerul din Timișoara este mai poluat decât în București sau în Botoșani, arată clasamentul realizat de către Agenția Europeană de Mediu. În Europa se găsește cea mai mare rețea de monitorizare a calității aerului din lume, iar particulele fine pot fi măsurate în peste 300 de orașe. Timișoara ocupă poziția 267 în acest clasament european și înregistrează valori de 16,84 μg/m3 de particule fine în aer. Timișoara va avea un Plan Integrat de Calitate a Aerului, care să țină cont de mai mulți indicatori: dioxid de azot, oxizi de azot și particule în suspensie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru