Zile libere pentru supravegherea copiilor

Dată

Toate categoriile de părinții vor primi zile libere de la muncă pentru supravegherea copiilor sub 12 ani pentru perioada în care școlile sunt închise. Ordonanța de urgență propusă inițial de Senat îi excludea pe părinții care sunt scutiți de la plata impozitului pe salariu, însă, conform noului amendament, au fost introduși și aceștia. Este vorba despre părinții cu dizabilități, cei care lucrează în domeniul construcțiilor, sectorul IT și cercetătorii. Președintele Senatului, Anca Dragu, consideră că nicio categorie de părinți nu trebuie să fie discriminată și privată de nevoia copiilor de îngrijire și supraveghere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru