Zile libere pentru supravegherea copiilor

Dată

Toate categoriile de părinții vor primi zile libere de la muncă pentru supravegherea copiilor sub 12 ani pentru perioada în care școlile sunt închise. Ordonanța de urgență propusă inițial de Senat îi excludea pe părinții care sunt scutiți de la plata impozitului pe salariu, însă, conform noului amendament, au fost introduși și aceștia. Este vorba despre părinții cu dizabilități, cei care lucrează în domeniul construcțiilor, sectorul IT și cercetătorii. Președintele Senatului, Anca Dragu, consideră că nicio categorie de părinți nu trebuie să fie discriminată și privată de nevoia copiilor de îngrijire și supraveghere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru