Vârsta de pensionare neschimbată

Dată

Angajații vor putea rămâne în activitate până la 70 de ani, prevede proiectul de lege cu privire la vârsta de pernsionare. Conform proiectului trimis în Parlament spre dezbatere și aprobare, acesta nu presupune vreo modificare în codul legal deja existent. Actuala lege a pensiilor mai prevede că stagiul de cotizare este de 35 de ani, aspect care va rămâne și el neschimbat în viitoarea lege propusă de Ministerul Muncii. Autoritatea a transmis aceste clarificări după ce, în spațiul public, au apărut informații care anunțau reforme în domeniul pensiilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru