Vârsta de pensionare neschimbată

Dată

Angajații vor putea rămâne în activitate până la 70 de ani, prevede proiectul de lege cu privire la vârsta de pernsionare. Conform proiectului trimis în Parlament spre dezbatere și aprobare, acesta nu presupune vreo modificare în codul legal deja existent. Actuala lege a pensiilor mai prevede că stagiul de cotizare este de 35 de ani, aspect care va rămâne și el neschimbat în viitoarea lege propusă de Ministerul Muncii. Autoritatea a transmis aceste clarificări după ce, în spațiul public, au apărut informații care anunțau reforme în domeniul pensiilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru