Tot mai multe centrale pe gaz în blocuri

Dată

Tot mai mulți craioveni care locuiesc la bloc aleg contorizarea separată și trec la centralele pe gaz. Locatarii apelează la firmele de branșament pentru a obține o coloana de gaz în bloc, iar fiecare își montează centrala proprie. Pentru branșament este nevoie de acordul a două treimi dintre locatarii blocului. Dorința craiovenilor de contorizare separată a apărut în urma creșterii prețului gigacaloriei, a pierderilor de gaz înregistrate la nivelul întregului bloc și timpul de așteptare pentru apă caldă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru