Tot mai multe centrale pe gaz în blocuri

Dată

Tot mai mulți craioveni care locuiesc la bloc aleg contorizarea separată și trec la centralele pe gaz. Locatarii apelează la firmele de branșament pentru a obține o coloana de gaz în bloc, iar fiecare își montează centrala proprie. Pentru branșament este nevoie de acordul a două treimi dintre locatarii blocului. Dorința craiovenilor de contorizare separată a apărut în urma creșterii prețului gigacaloriei, a pierderilor de gaz înregistrate la nivelul întregului bloc și timpul de așteptare pentru apă caldă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru