Starea de alertă prelungită

Dată

Starea de alertă se prelungeşte cu încă o lună, a decis astăzi guvernul, la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Au fost stabilite însă unele noi relaxări faţă de măsurile de până acum, a anunţat secretarul de stat, Raed Arafat. La procesiunile religioase vor putea participa şi persoanele cu domiciliul în alte localităţi, se vor redeschide cinematografele şi sălile de spectacole la jumătate din capacitate, ca evenimente-pilot, fiind permis accesul persoanelor care au avut COVID în ultimele trei luni şi a celor care prezintă un test PCR sau antigen negativ. Pe lângă acestea, la evenimentele sportive vor putea participa şi persoanele vaccinate. De asemenea, în data de 13 mai este permisă circulaţia persoanelor între orele 2:00 şi 5:00 pentru participarea la sărbătoarea religioasă musulmană Ramadan. În şcoli, nu se schimbă deocamdată nimic, a anunțat Secretarul de stat, Raed Arafat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru