Starea de alertă prelungită

Dată

Starea de alertă se prelungeşte cu încă o lună, a decis astăzi guvernul, la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Au fost stabilite însă unele noi relaxări faţă de măsurile de până acum, a anunţat secretarul de stat, Raed Arafat. La procesiunile religioase vor putea participa şi persoanele cu domiciliul în alte localităţi, se vor redeschide cinematografele şi sălile de spectacole la jumătate din capacitate, ca evenimente-pilot, fiind permis accesul persoanelor care au avut COVID în ultimele trei luni şi a celor care prezintă un test PCR sau antigen negativ. Pe lângă acestea, la evenimentele sportive vor putea participa şi persoanele vaccinate. De asemenea, în data de 13 mai este permisă circulaţia persoanelor între orele 2:00 şi 5:00 pentru participarea la sărbătoarea religioasă musulmană Ramadan. În şcoli, nu se schimbă deocamdată nimic, a anunțat Secretarul de stat, Raed Arafat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru