Starea de alertă prelungită

Dată

Starea de alertă se prelungeşte cu încă o lună, a decis astăzi guvernul, la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Au fost stabilite însă unele noi relaxări faţă de măsurile de până acum, a anunţat secretarul de stat, Raed Arafat. La procesiunile religioase vor putea participa şi persoanele cu domiciliul în alte localităţi, se vor redeschide cinematografele şi sălile de spectacole la jumătate din capacitate, ca evenimente-pilot, fiind permis accesul persoanelor care au avut COVID în ultimele trei luni şi a celor care prezintă un test PCR sau antigen negativ. Pe lângă acestea, la evenimentele sportive vor putea participa şi persoanele vaccinate. De asemenea, în data de 13 mai este permisă circulaţia persoanelor între orele 2:00 şi 5:00 pentru participarea la sărbătoarea religioasă musulmană Ramadan. În şcoli, nu se schimbă deocamdată nimic, a anunțat Secretarul de stat, Raed Arafat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Spectacol folcloric de Ziua Timișoarei

Iubitorii cântecului și dansului popular, au ocazia să își reîntâlnească artiștii îndrăgiți, în cadrul spectacolului dedicat Zilei Timișoarei, de astăzi, 2 august, de la ora 19:00, în Piața Libertății.

Cultură & Culte & Educație

Turneul Stradivarius revine la Târgu-Jiu

Turneul Stradivarius 2021-Odă Bucuriei revine anul acesta la Târgu Jiu, în 11 august, de la ora 19:30, în Parcul „Coloanei fără Șfârșit”.

MozaiQub

Villa Romană – Ropoltul Mare – La Vie – MozaiQub – Partea 1

Strămoșii noștri erau persoane inteligente nativ și dovada stă în faptul că noi existăm astăzi și putem să urmărim acest episod din Qub Mozaic, dar asta este o altă discuție.

Actualitate

Pandemia la zi

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru