Pedepse pentru falsificarea certificatelor Covid

Dată

Persoanele care ajută la obținerea certificatelor false de Covid-19, dar și cei care beneficiază de aceste documente vor putea ajunge la închisoare, a atras atenția ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. El a adăugat că interesul pentru această practică va dispărea când vor veni şi condamnările. În prezent sunt peste 360 de dosare penale în lucru, iar 850 de persoane sunt cercetate pentru teste PCR, certificate Covid și adeverinţe de vaccinare false.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru