Ordine cu ajutorul camerelor video

Dată

Camere de supraveghere au fost instalate în toată comuna Drăguțești din județul Gorj pentru a-i depista pe cei care aruncă gunoi sau pe hoții de lemne. Există și câteva camere de supraveghere mobile în dotarea primăriei care sunt mutate periodic în zonele cu probleme de pe raza localității, precum albia râului Jiu sau păduri. De asemenea, acestea mai au scopul de a preveni abandonarea câinilor dar și accidentele rutiere. În ultima lună nu a mai avut loc niciun accident în centrul localității, acolo unde șoferii obișnuiesc să mărească viteza și, unde, în trecut, aveau loc des evenimente rutiere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru