Ordine cu ajutorul camerelor video

Dată

Camere de supraveghere au fost instalate în toată comuna Drăguțești din județul Gorj pentru a-i depista pe cei care aruncă gunoi sau pe hoții de lemne. Există și câteva camere de supraveghere mobile în dotarea primăriei care sunt mutate periodic în zonele cu probleme de pe raza localității, precum albia râului Jiu sau păduri. De asemenea, acestea mai au scopul de a preveni abandonarea câinilor dar și accidentele rutiere. În ultima lună nu a mai avut loc niciun accident în centrul localității, acolo unde șoferii obișnuiesc să mărească viteza și, unde, în trecut, aveau loc des evenimente rutiere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru