Ordine cu ajutorul camerelor video

Dată

Camere de supraveghere au fost instalate în toată comuna Drăguțești din județul Gorj pentru a-i depista pe cei care aruncă gunoi sau pe hoții de lemne. Există și câteva camere de supraveghere mobile în dotarea primăriei care sunt mutate periodic în zonele cu probleme de pe raza localității, precum albia râului Jiu sau păduri. De asemenea, acestea mai au scopul de a preveni abandonarea câinilor dar și accidentele rutiere. În ultima lună nu a mai avut loc niciun accident în centrul localității, acolo unde șoferii obișnuiesc să mărească viteza și, unde, în trecut, aveau loc des evenimente rutiere.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru