Nereguli într-un supermarket din Timişoara

Dată

Un supermarket din Timişoara a fost amendat cu 40.000 de lei, iar vânzarea de peşte viu şi proaspăt a fost oprită, în urma unui control al inspectorilor de la Protecţia Consumatorului.
Mai multe nereguli au fost descoperite la raion, astfel că spațiile în care era depozitat şi comercializat peştele viu erau neconforme, ruginite şi deteriorate. Mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzătoare, iar spaţiile de preparare ale alimentelor erau murdare.
Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare, au mai transmis inspectorii.
Astfel de controale vor mai continua şi în perioada următoare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru