Nereguli într-un supermarket din Timişoara

Dată

Un supermarket din Timişoara a fost amendat cu 40.000 de lei, iar vânzarea de peşte viu şi proaspăt a fost oprită, în urma unui control al inspectorilor de la Protecţia Consumatorului.
Mai multe nereguli au fost descoperite la raion, astfel că spațiile în care era depozitat şi comercializat peştele viu erau neconforme, ruginite şi deteriorate. Mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzătoare, iar spaţiile de preparare ale alimentelor erau murdare.
Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare, au mai transmis inspectorii.
Astfel de controale vor mai continua şi în perioada următoare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru