Mașini care intră în parcuri confiscate

Dată

Mașinile care vor intra în parcurile naturale vor fi confiscate, propune Ministrul Mediului, Tanczos Barna. Potrivit acestuia, România este ultima țară din Uniunea Europeană în care se poate intra cu mașina în zonele protejate. Acesta a precizat că pentru aceasta este nevoie de o modificare legislativă, cu pedepse mari, amenzi între 5.000 şi 25.000 de lei şi luarea de noi măsuri. Ministrul MEdiului a anunțat că va propune înăsprirea pedepselor prin care să fie descurajată această activitate care începe să se generalizeze la nivel naţional.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru