Mașini care intră în parcuri confiscate

Dată

Mașinile care vor intra în parcurile naturale vor fi confiscate, propune Ministrul Mediului, Tanczos Barna. Potrivit acestuia, România este ultima țară din Uniunea Europeană în care se poate intra cu mașina în zonele protejate. Acesta a precizat că pentru aceasta este nevoie de o modificare legislativă, cu pedepse mari, amenzi între 5.000 şi 25.000 de lei şi luarea de noi măsuri. Ministrul MEdiului a anunțat că va propune înăsprirea pedepselor prin care să fie descurajată această activitate care începe să se generalizeze la nivel naţional.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru