Licitaţii suspendate de CFR

Dată

Licitațiile pentru modernizarea liniei ferate Caransebeş- Timişoara au fost amânate pentru data de 22 noiembrie, asta în urma unor contestaţii despuse de o firmă italiană împotriva CFR-ului.
Compania acuză faptul că CFR ar fi modificat documentaţia de licitaţie prin răspunsurile formulate la solicitările participanţilor, şi a cerut suspendarea procedurii până la soluţionarea contestaţiei, anularea parţială a răspunsului consolidat primit de la CFR, respectiv decalarea termenului limită de depunere a ofertelor, care fusese stabilit iniţial pentru 19 octombrie.
Modernizarea liniei ferate Caransebeș-Timișoara este împărțită în două loturi, Caransebeș – Lugoj (40 km – 1,43 miliarde lei fără TVA) și Lugoj – Timișoara (54 km – 1,74 miliarde lei fără TVA), ambele licitații fiind în momentul de față suspendate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru