Licitaţii suspendate de CFR

Dată

Licitațiile pentru modernizarea liniei ferate Caransebeş- Timişoara au fost amânate pentru data de 22 noiembrie, asta în urma unor contestaţii despuse de o firmă italiană împotriva CFR-ului.
Compania acuză faptul că CFR ar fi modificat documentaţia de licitaţie prin răspunsurile formulate la solicitările participanţilor, şi a cerut suspendarea procedurii până la soluţionarea contestaţiei, anularea parţială a răspunsului consolidat primit de la CFR, respectiv decalarea termenului limită de depunere a ofertelor, care fusese stabilit iniţial pentru 19 octombrie.
Modernizarea liniei ferate Caransebeș-Timișoara este împărțită în două loturi, Caransebeș – Lugoj (40 km – 1,43 miliarde lei fără TVA) și Lugoj – Timișoara (54 km – 1,74 miliarde lei fără TVA), ambele licitații fiind în momentul de față suspendate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru