Liber la evenimente și spectacole

Dată

Guvernul a permis organizarea de evenimente-test precum: evenimente sportive sau culturale cu depășirea capacității de 50%. Accesul va fi permis persoanelor care sunt vaccinate, au un test negativ de COVID-19 sau au trecut prin boală. Competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test, cu aprobarea Consiliului Național pentru Situații de Urgență pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății. De asemenea, activitatea cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte se poate desfășura doar ca evenimente test cu aprobarea Consiliului Național pentru Situații de Urgență pe baza propunerii Ministerului Culturii și cu avizul Ministerului Sănătății. În schimb, Guvernul a decis menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise sau deschise, publice sau private.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Vox

O proteină umană ar putea vindeca alergiile și astmul – VoxQub

O proteină care ar putea combate astmul şi anafilaxia, a fost descoperită de către cercetătorii de la Universitatea Națională din Australia.

Actualitate

Pandemia la zi

153 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.033 de cazuri, dintre acestea 1.047.682 de persoane au fost declarate vindecate.

Evenimente

Ziua mondială împotriva traficului de persoane

În fiecare an, în data de 30 iulie este marcată Ziua mondială împotriva traficului de persoane.

Sănătate & Sport

Tulpina Delta, în Timiș

Primul caz de infecție cu varianta Delta a virusului S

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru