Liber la evenimente și spectacole

Dată

Guvernul a permis organizarea de evenimente-test precum: evenimente sportive sau culturale cu depășirea capacității de 50%. Accesul va fi permis persoanelor care sunt vaccinate, au un test negativ de COVID-19 sau au trecut prin boală. Competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test, cu aprobarea Consiliului Național pentru Situații de Urgență pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății. De asemenea, activitatea cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte se poate desfășura doar ca evenimente test cu aprobarea Consiliului Național pentru Situații de Urgență pe baza propunerii Ministerului Culturii și cu avizul Ministerului Sănătății. În schimb, Guvernul a decis menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise sau deschise, publice sau private.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru