Liber la evenimente și spectacole

Dată

Guvernul a permis organizarea de evenimente-test precum: evenimente sportive sau culturale cu depășirea capacității de 50%. Accesul va fi permis persoanelor care sunt vaccinate, au un test negativ de COVID-19 sau au trecut prin boală. Competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test, cu aprobarea Consiliului Național pentru Situații de Urgență pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății. De asemenea, activitatea cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte se poate desfășura doar ca evenimente test cu aprobarea Consiliului Național pentru Situații de Urgență pe baza propunerii Ministerului Culturii și cu avizul Ministerului Sănătății. În schimb, Guvernul a decis menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise sau deschise, publice sau private.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru