Indexarea prețurilor materialelor de construcții

Dată

Legislația va fi modificată astfel încât să permită ca firmele de construcții să poată să indexeze prețurile la zi ale materialelor de construcții. Indexarea valorii contractelor va fi făcută ca urmare a creșterii prețurilor la materialele de construcții: fier, cupru, balast, agregate. Oțelul cunoaște creșteri de 110% în Italia, de 70% în Germania și Franta, 64% în Spania. În România creşterea înregistrată este de 70%. În prezent există riscul ca foarte mulți constructori să nu-și poată termina proiectele. În aproximativ 3 săptămâni va fi pregătită o modificare legislativă, a anunțat Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal.

sursă foto: www.zdbc.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru