Indexarea prețurilor materialelor de construcții

Dată

Legislația va fi modificată astfel încât să permită ca firmele de construcții să poată să indexeze prețurile la zi ale materialelor de construcții. Indexarea valorii contractelor va fi făcută ca urmare a creșterii prețurilor la materialele de construcții: fier, cupru, balast, agregate. Oțelul cunoaște creșteri de 110% în Italia, de 70% în Germania și Franta, 64% în Spania. În România creşterea înregistrată este de 70%. În prezent există riscul ca foarte mulți constructori să nu-și poată termina proiectele. În aproximativ 3 săptămâni va fi pregătită o modificare legislativă, a anunțat Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal.

sursă foto: www.zdbc.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru