Fluidizarea traficului în Timişoara

Dată

Începând de astăzi, agenţi ai Poliţiei Rutiere şi agenţi ai Poliţiei Locale vor interveni pentru dirijarea traficului, în fiecare dimineaţă în intervalul orar 7:15 şi 8:15 în 8 intersecţii din Timişoara. Printre zonele din oraş în care vor fi prezente echipajele de poliţie se numără şi Calea Dorobanţilor, bulevardul Liviu Rebreanu, Calea Şagului, dar şi zona Circumvalaţiunii şi Piaţa Consiliului Europei. Roxana Iliescu, consilierul local care a mobilizat atât Prefectura, cât şi Poliţia, în acest demers, mai declară că s-a discutat şi posibilitatea ca şcolile să înceapă cursurile dimineaţa la ore diferite, pentru evitarea aglomerării în trafic. Pentru această propunere urmează să aibă loc o întâlnire cu directorii şcolilor din Timişoara.
De asemenea, se va lua legătura şi cu reprezentanţii STPT pentru identificarea soluțiilor care să vină în sprijinul timişorenilor în problema fluidizării şi eficientăzării traficului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ce nu știm despre Decembrie `89? – QubArena

Vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00, cu cercetătorul Prof. Univ. Dr. Miodrag Milin și Prof. Dr. Adrian Kali.

Actualitate

Bujorul „floarea națională a României” – MozaiQub

Bujorul este declarat „floare naţională a României”, conform unui act normativ adoptat de Camera Deputaților.

Actualitate

Luna securității cibernetice – VOX

Octombrie este luna securității cibernetice, de 10 ani, la nivelul Uniunii Europene.

Actualitate

Îngrijirea corectă a pielii feței – MozaiQub

Ca să înțelegem tehnicile de ingrijire a pielii trebuie să cunoaștem structura și mecanismul de funcționare a acesteia.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru