Fluidizarea traficului în Timişoara

Dată

Începând de astăzi, agenţi ai Poliţiei Rutiere şi agenţi ai Poliţiei Locale vor interveni pentru dirijarea traficului, în fiecare dimineaţă în intervalul orar 7:15 şi 8:15 în 8 intersecţii din Timişoara. Printre zonele din oraş în care vor fi prezente echipajele de poliţie se numără şi Calea Dorobanţilor, bulevardul Liviu Rebreanu, Calea Şagului, dar şi zona Circumvalaţiunii şi Piaţa Consiliului Europei. Roxana Iliescu, consilierul local care a mobilizat atât Prefectura, cât şi Poliţia, în acest demers, mai declară că s-a discutat şi posibilitatea ca şcolile să înceapă cursurile dimineaţa la ore diferite, pentru evitarea aglomerării în trafic. Pentru această propunere urmează să aibă loc o întâlnire cu directorii şcolilor din Timişoara.
De asemenea, se va lua legătura şi cu reprezentanţii STPT pentru identificarea soluțiilor care să vină în sprijinul timişorenilor în problema fluidizării şi eficientăzării traficului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru