Filmarea din mașină, valabilă în instanță

Dată

Un nou proiect de lege propune utilizarea camerelor de bord pentru constatarea contravențiilor. Potrivit unui deputat USR, inițiator al acestui proiect, falsificarea sau folosirea imaginilor falsificate se pedepsește cu închisoare de până la doi ani sau cu amendă. De asemenea, proba video trebuie să fie însoțită de declarația pe propria răspundere a participantului la trafic, menționând autenticitatea și veridicitatea înregistrării. În Marea Britanie, cetățenii care sunt martori ai unei contravenții în trafic, pot încărca înregistrarea camerei de bord pe un site web. După completarea formularului electronic, informațiile și înregistrarea ajung direct la unitatea de poliție din zona semnalată, aceștia analizând și luând măsurile ce se impun. România se află de câțiva ani pe prima poziție în topul accidentelor grave în trafic, soldate cu decese, numărul victimelor din țara noastră fiind dublu față de media Uniunii Europene.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru