E-mailuri false în numele ANAF

Dată

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunță că un val de mesaje false este transmis prin e-mail în numele instituției, de pe o adresă de e-mail care nu le aparține. Mesajele false sunt trimise de pe e-mail-ul info@anaf.ro, utilizează denumirea, numărul de telefon și adresa poștală a instituției. Agenția precizează că nu are deschisă adresă de e-mail și recomandă persoanelor fizice și juridice care primesc aceste mesaje să nu le deschidă și să nu acceseze atașamentele acestora.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru