Dezinsecție la Timișoara

Dată

O nouă acțiune de dezinsecție va avea loc la Timișoara  în perioada 5-16 iulie. Se va stropi la sol între orele 22:30 și 5:00, iar pe cale aeriană  în intervalul 5.30-9:00 și 18:00-21:00. Substanțele utilizate sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății. Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile pentru le proteja. Ei sunt îndrumați să scoată stupii în afara ariei de stropire.  Cetățenii sunt rugați să evite să treacă sau să stea în zona de acțiune a utilajelor în timp ce stropesc, pentru a evita eventualele incidente neplăcute. Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, autoritățile fac apel să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a muştelor, ţânţarilor.

sursă foto: www.gropu-velstand.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru