Dezinsecție la Timișoara

Dată

O nouă acțiune de dezinsecție va avea loc la Timișoara  în perioada 5-16 iulie. Se va stropi la sol între orele 22:30 și 5:00, iar pe cale aeriană  în intervalul 5.30-9:00 și 18:00-21:00. Substanțele utilizate sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății. Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile pentru le proteja. Ei sunt îndrumați să scoată stupii în afara ariei de stropire.  Cetățenii sunt rugați să evite să treacă sau să stea în zona de acțiune a utilajelor în timp ce stropesc, pentru a evita eventualele incidente neplăcute. Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, autoritățile fac apel să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a muştelor, ţânţarilor.

sursă foto: www.gropu-velstand.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Legislație & Ordine & Apărare

Legea adopțiilor, simplificată

Legea adopţiilor a fost simplificată, iar cuplurile care vor să devină părinţi vor putea face acest lucru mai uşor.

Vox

O proteină umană ar putea vindeca alergiile și astmul – VoxQub

O proteină care ar putea combate astmul şi anafilaxia, a fost descoperită de către cercetătorii de la Universitatea Națională din Australia.

Actualitate

Pandemia la zi

153 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.033 de cazuri, dintre acestea 1.047.682 de persoane au fost declarate vindecate.

Evenimente

Ziua mondială împotriva traficului de persoane

În fiecare an, în data de 30 iulie este marcată Ziua mondială împotriva traficului de persoane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru