Dezinsecție la Timișoara

Dată

O nouă acțiune de dezinsecție va avea loc la Timișoara  în perioada 5-16 iulie. Se va stropi la sol între orele 22:30 și 5:00, iar pe cale aeriană  în intervalul 5.30-9:00 și 18:00-21:00. Substanțele utilizate sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății. Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile pentru le proteja. Ei sunt îndrumați să scoată stupii în afara ariei de stropire.  Cetățenii sunt rugați să evite să treacă sau să stea în zona de acțiune a utilajelor în timp ce stropesc, pentru a evita eventualele incidente neplăcute. Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, autoritățile fac apel să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a muştelor, ţânţarilor.

sursă foto: www.gropu-velstand.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru