Dezinsecție la Timișoara

Dată

O nouă acțiune de dezinsecție va avea loc la Timișoara  în perioada 5-16 iulie. Se va stropi la sol între orele 22:30 și 5:00, iar pe cale aeriană  în intervalul 5.30-9:00 și 18:00-21:00. Substanțele utilizate sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății. Crescătorii de albine sunt rugați să ia toate măsurile pentru le proteja. Ei sunt îndrumați să scoată stupii în afara ariei de stropire.  Cetățenii sunt rugați să evite să treacă sau să stea în zona de acțiune a utilajelor în timp ce stropesc, pentru a evita eventualele incidente neplăcute. Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, autoritățile fac apel să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a muştelor, ţânţarilor.

sursă foto: www.gropu-velstand.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru