Dezastre cauzate de vremea nefavorabilă

Dată

Fenomenele meteorologice din ultimele zile au culminat și cu intervenții ale pompierilor în mai multe localități din Timiș. Ploile și vijeliile au doborât copaci căzuți pe carosabil ori pe mașini. în În localitatea Lovrin și Grabaț au fost în fiecare câte un astfel de caz, iar în Lugoj patru. La Lugoj s-a intervenit si pentru degajarea unui acoperiș smuls de vânt de pe o scenă. Singurul incident semnalat la Timișoara fost inundarea unui garaj. Pompierii au mai avut cinci degajări de cabluri electrice sau de date în Timișoara, în Dudeștii Vechi, Lovrin și Variaș. Meteorologii avertizează ca fenomenele extreme continuă până mâine dimineață, iar în Oltenia este sub avertizare de cod portocaliu de caniculă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru