Dezastre cauzate de vremea nefavorabilă

Dată

Fenomenele meteorologice din ultimele zile au culminat și cu intervenții ale pompierilor în mai multe localități din Timiș. Ploile și vijeliile au doborât copaci căzuți pe carosabil ori pe mașini. în În localitatea Lovrin și Grabaț au fost în fiecare câte un astfel de caz, iar în Lugoj patru. La Lugoj s-a intervenit si pentru degajarea unui acoperiș smuls de vânt de pe o scenă. Singurul incident semnalat la Timișoara fost inundarea unui garaj. Pompierii au mai avut cinci degajări de cabluri electrice sau de date în Timișoara, în Dudeștii Vechi, Lovrin și Variaș. Meteorologii avertizează ca fenomenele extreme continuă până mâine dimineață, iar în Oltenia este sub avertizare de cod portocaliu de caniculă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru