Dezastre cauzate de vremea nefavorabilă

Dată

Fenomenele meteorologice din ultimele zile au culminat și cu intervenții ale pompierilor în mai multe localități din Timiș. Ploile și vijeliile au doborât copaci căzuți pe carosabil ori pe mașini. în În localitatea Lovrin și Grabaț au fost în fiecare câte un astfel de caz, iar în Lugoj patru. La Lugoj s-a intervenit si pentru degajarea unui acoperiș smuls de vânt de pe o scenă. Singurul incident semnalat la Timișoara fost inundarea unui garaj. Pompierii au mai avut cinci degajări de cabluri electrice sau de date în Timișoara, în Dudeștii Vechi, Lovrin și Variaș. Meteorologii avertizează ca fenomenele extreme continuă până mâine dimineață, iar în Oltenia este sub avertizare de cod portocaliu de caniculă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru