Deșeurile voluminoase colectate

Dată

Deșeurile voluminoase sunt preluate din mai multe localități din Timiș. Retim și ADID organizează în perioada 12 iulie – 10 august 2021 o campanie de colectare gratuită a deșeurilor din localitățile Bucovăț, Parța, Variaș, Sânandrei, Săcălaz, Șandra, Iecea Mare, Mașloc, Pișchia, Fibiș, Cărpiniș, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvăz, Peciu Nou. Cetățenii din aceste localități îți pot depune deșeurile voluminoase gratuit în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare.Pot fi depuse pentru preluare următoarele obiecte: mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, covoare, oale, ceasuri, perdele, lustre, tablouri, abine de duș, suporturi, baterii sanitare, chiuvete și bideuri. Programul orar și orele la care acestea sunt colectate sunt afișate pe site-ul: www.retim.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru