Creșteri de debite ale râurilor

Dată

Creșteri de debite ale râurilor, depășiri ale cotelor de apărare, scurgeri importante pe versanți și viituri rapide au anunțat specialiștii pentru râurile din Timiș și Caraș-Severin. În Banat s-au emis avertizări hidrologice de tip cod galben și cod portocaliu până mâine, 21 iulie, la oraele 24:00. Printre râurile vizate se află Bega, Timiș, Cerna și Nera. Specialiștii Administrație Bazinale a Apelor Banat avertizează cetățenii din cele două județe să evite plimbările și activitățile desfășurate în preajma acestor râuri.

sursă foto: www.banatul azi.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru