Creșteri de debite ale râurilor

Dată

Creșteri de debite ale râurilor, depășiri ale cotelor de apărare, scurgeri importante pe versanți și viituri rapide au anunțat specialiștii pentru râurile din Timiș și Caraș-Severin. În Banat s-au emis avertizări hidrologice de tip cod galben și cod portocaliu până mâine, 21 iulie, la oraele 24:00. Printre râurile vizate se află Bega, Timiș, Cerna și Nera. Specialiștii Administrație Bazinale a Apelor Banat avertizează cetățenii din cele două județe să evite plimbările și activitățile desfășurate în preajma acestor râuri.

sursă foto: www.banatul azi.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru