Creșteri de debite ale râurilor

Dată

Creșteri de debite ale râurilor, depășiri ale cotelor de apărare, scurgeri importante pe versanți și viituri rapide au anunțat specialiștii pentru râurile din Timiș și Caraș-Severin. În Banat s-au emis avertizări hidrologice de tip cod galben și cod portocaliu până mâine, 21 iulie, la oraele 24:00. Printre râurile vizate se află Bega, Timiș, Cerna și Nera. Specialiștii Administrație Bazinale a Apelor Banat avertizează cetățenii din cele două județe să evite plimbările și activitățile desfășurate în preajma acestor râuri.

sursă foto: www.banatul azi.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru