Creșteri de debite ale râurilor

Dată

Creșteri de debite ale râurilor, depășiri ale cotelor de apărare, scurgeri importante pe versanți și viituri rapide au anunțat specialiștii pentru râurile din Timiș și Caraș-Severin. În Banat s-au emis avertizări hidrologice de tip cod galben și cod portocaliu până mâine, 21 iulie, la oraele 24:00. Printre râurile vizate se află Bega, Timiș, Cerna și Nera. Specialiștii Administrație Bazinale a Apelor Banat avertizează cetățenii din cele două județe să evite plimbările și activitățile desfășurate în preajma acestor râuri.

sursă foto: www.banatul azi.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru