Creșteri de debite ale râurilor

Dată

Creșteri de debite ale râurilor, depășiri ale cotelor de apărare, scurgeri importante pe versanți și viituri rapide au anunțat specialiștii pentru râurile din Timiș și Caraș-Severin. În Banat s-au emis avertizări hidrologice de tip cod galben și cod portocaliu până mâine, 21 iulie, la oraele 24:00. Printre râurile vizate se află Bega, Timiș, Cerna și Nera. Specialiștii Administrație Bazinale a Apelor Banat avertizează cetățenii din cele două județe să evite plimbările și activitățile desfășurate în preajma acestor râuri.

sursă foto: www.banatul azi.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru