Continuă carantina în Lugoj, Deta și Sânandrei

Dată

Carantina de noapte din timpul săptămânii a fost prelungită cu încă două săptămâni în localitățile timișene Lugoj, Becicherecu Mic, Coșteiu, Foeni, Peciu Nou, Săcălaz și Sânandrei. Decizia a fost luată în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș pe baza ratei de infectare din ultimele două săptămâni. Carantină de noapte, însă doar pe durata weekendului, a fost instituită în localitățile Giulvăz, Mănăștiur, Făget, Recaș, Fârdea, Liebling și Pișchia, unde rata de infectare este între 6 și 7,5 la mia de locuitori. Certificatul verde poate fi folosit în localitățile cu rata de infectare mai mare decât 2 și mai mică decât 3 la mie. Aici pot fi organizate evenimente, competiții sportive și se poate merge la restaurante. În această situație se află localitățile Gottlob și Giera.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru