Continuă carantina în Lugoj, Deta și Sânandrei

Dată

Carantina de noapte din timpul săptămânii a fost prelungită cu încă două săptămâni în localitățile timișene Lugoj, Becicherecu Mic, Coșteiu, Foeni, Peciu Nou, Săcălaz și Sânandrei. Decizia a fost luată în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș pe baza ratei de infectare din ultimele două săptămâni. Carantină de noapte, însă doar pe durata weekendului, a fost instituită în localitățile Giulvăz, Mănăștiur, Făget, Recaș, Fârdea, Liebling și Pișchia, unde rata de infectare este între 6 și 7,5 la mia de locuitori. Certificatul verde poate fi folosit în localitățile cu rata de infectare mai mare decât 2 și mai mică decât 3 la mie. Aici pot fi organizate evenimente, competiții sportive și se poate merge la restaurante. În această situație se află localitățile Gottlob și Giera.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru