Continuă carantina în Lugoj, Deta și Sânandrei

Dată

Carantina de noapte din timpul săptămânii a fost prelungită cu încă două săptămâni în localitățile timișene Lugoj, Becicherecu Mic, Coșteiu, Foeni, Peciu Nou, Săcălaz și Sânandrei. Decizia a fost luată în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș pe baza ratei de infectare din ultimele două săptămâni. Carantină de noapte, însă doar pe durata weekendului, a fost instituită în localitățile Giulvăz, Mănăștiur, Făget, Recaș, Fârdea, Liebling și Pișchia, unde rata de infectare este între 6 și 7,5 la mia de locuitori. Certificatul verde poate fi folosit în localitățile cu rata de infectare mai mare decât 2 și mai mică decât 3 la mie. Aici pot fi organizate evenimente, competiții sportive și se poate merge la restaurante. În această situație se află localitățile Gottlob și Giera.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru