Cetățenia română obținută prin mijloace electronice

Dată

Persoanele care vor să obțină sau să redobândească cetățenia română pot depune solicitările de acordare a acesteia și prin mijloace electronice. Pe lângă actul de acordare a cetățeniei, persoanele vor primi și un act adițional cu semnătura electronică extinsă a Autorităţii Naționale pentru Cetăţenie, care va înlocui ștampila instituţiei şi semnătura preşedintelui Autorităţii. Pentru ca actele să fie valabile, va fi nevoie fie de apostilă, fie de supralegalizarea actelor oficiale străine. Proiectul va intra în vigoare din momentul în care va fi publicat în Monitorul Oficial.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Statistică

Dependenți de alimentele din import

România aduce din afară tot mai multe alimente. Importurile de produse agroalimentare au urcat la aproape 5 miliarde euro în prima jumătate a anului.

Cultură & Culte & Educație

Ziua internațională pentru accesul universal la educație

Ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie este celebrată anual la 28 septembrie pentru a marca importanţa unei guvernări deschise, transparente şi responsabile.

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru