Cetățenia română obținută prin mijloace electronice

Dată

Persoanele care vor să obțină sau să redobândească cetățenia română pot depune solicitările de acordare a acesteia și prin mijloace electronice. Pe lângă actul de acordare a cetățeniei, persoanele vor primi și un act adițional cu semnătura electronică extinsă a Autorităţii Naționale pentru Cetăţenie, care va înlocui ștampila instituţiei şi semnătura preşedintelui Autorităţii. Pentru ca actele să fie valabile, va fi nevoie fie de apostilă, fie de supralegalizarea actelor oficiale străine. Proiectul va intra în vigoare din momentul în care va fi publicat în Monitorul Oficial.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru