Candidații pentru posturile de poliție au nevoie de certificat verde

Dată

Candidaţii la toate concursurile organizate de Poliţia Română trebuie să fie vaccinaţi cu schemă completă, să fi trecut prin boală în urmă cu mai puțin de șase luni sau să prezinte rezultatul negativ al unui test pentru Covid-19.
La accesul în spaţiul unde are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, pe baza unui document scris pe care îl vor avea în copie, adică certificat verde digital Covid-19 printat sau dovada testului negativ RT-PCR
ori antigen, care se va păstra la dosarul de concurs. Candidaţilor care nu fac dovada că se află în una din aceste situaţii nu li se va permite accesul la probe. De asemenea, candidaţii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie pe toată durata prezenţei în locul desfăşurării probei. Pentru evitarea situaţiilor neprevăzute, candidaţii sunt obligaţi să aibă la ei o mască de protecţie, de rezervă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru