Candidații pentru posturile de poliție au nevoie de certificat verde

Dată

Candidaţii la toate concursurile organizate de Poliţia Română trebuie să fie vaccinaţi cu schemă completă, să fi trecut prin boală în urmă cu mai puțin de șase luni sau să prezinte rezultatul negativ al unui test pentru Covid-19.
La accesul în spaţiul unde are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, pe baza unui document scris pe care îl vor avea în copie, adică certificat verde digital Covid-19 printat sau dovada testului negativ RT-PCR
ori antigen, care se va păstra la dosarul de concurs. Candidaţilor care nu fac dovada că se află în una din aceste situaţii nu li se va permite accesul la probe. De asemenea, candidaţii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie pe toată durata prezenţei în locul desfăşurării probei. Pentru evitarea situaţiilor neprevăzute, candidaţii sunt obligaţi să aibă la ei o mască de protecţie, de rezervă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru