Bani pentru pet-uri predate

Dată

Cinci lei la fiecare 10 pet-uri predate este garanția pe care a propus-o românilor Ministerul Mediului. Pentru fiecare sticlă de plastic de până la 3 litri se vor acorda 50 de bani, a anunțat ministrul Tanczos Barna. Vor putea fi predate și sticlele de plastic fără dop, dar vor trebui să fie sticle colectate după pornirea programului. Sticlele de acum 5 ani care sunt aruncate în natură nu pot fi predate, a mai explicat ministrul. Prin această inițiativă se dorește întreținerea unui mediu înconjurător mai curat. Propunerea acestuia va fi prezentată ca act normativ săptămâna viitoare și va intra în analiza interministerială.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru