Atenție la transportul de lemne!

Dată

Peste 3.000 apeluri au fost făcute în perioada februarie – iulie 2021 la numărul unic de urgenţă 112 pentru verificarea transporturilor de material lemnos. În urma apelurilor Poliţia Română a verificat peste 700 camioane şi a confirmat mai mult de 100 transporturi ilegale. Prin aplicaţia ,,InspectorulPădurii.ro” oricine poate verifica un camion care transportă lemne doar prin simpla introducere a numărului de înmatriculare şi verificarea fotografiilor pe care transportatorul le introduce în aplicaţia ,,SUMAL 2.0”. InspectorulPădurii.ro are peste 65.000 de utilizatori şi a înregistrat aproape un milion de interogări în perioada februarie- iulie 2021, a spus ministrul Mediului, Tanczos Barna. El a precizat că față de anul 2020 oamenii și ONG-urile sunt mult mai interesați să descarce aplicația.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru