Atenție la transportul de lemne!

Dată

Peste 3.000 apeluri au fost făcute în perioada februarie – iulie 2021 la numărul unic de urgenţă 112 pentru verificarea transporturilor de material lemnos. În urma apelurilor Poliţia Română a verificat peste 700 camioane şi a confirmat mai mult de 100 transporturi ilegale. Prin aplicaţia ,,InspectorulPădurii.ro” oricine poate verifica un camion care transportă lemne doar prin simpla introducere a numărului de înmatriculare şi verificarea fotografiilor pe care transportatorul le introduce în aplicaţia ,,SUMAL 2.0”. InspectorulPădurii.ro are peste 65.000 de utilizatori şi a înregistrat aproape un milion de interogări în perioada februarie- iulie 2021, a spus ministrul Mediului, Tanczos Barna. El a precizat că față de anul 2020 oamenii și ONG-urile sunt mult mai interesați să descarce aplicația.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru