Aplicație pentru inundații

Dată

Aplicaţia hărţilor de hazard şi de risc de inundaţii pentru cele 11 bazine hideografice este activă și disponibilă publicului pe site-ul Administraţiei Naţionale “Apele Române”. Din estimările făcute de specialişti, pe baza hărţilor de hazard şi de risc la inundaţii, în prezent, în România, sunt evitate pagube în valoare de un miliard de euro. Harta de hazard este instrumentul de lucru al autorităţilor care indică, în cele trei tipuri de scenarii, extinderea suprafeţelor inundate şi a zonelor potenţial inundabile din albiile majore ale râurilor, pentru viituri al căror debit maxim are o perioadă de revenire o dată la 10, 100 şi 1.000 ani.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru