Ajutor pentru organizatorii de evenimente – Știrile Qub

Dată

Organizatorii de congrese, conferințe, târguri și expoziții vor putea primi de la stat compensări pentru o parte din pierderile provocate de pandemie. Decizia a fost luată de deputați, care au modificat ordonanța referitoare la ajutorul acordat industriei HoReCa. Aproximativ 2.000 firme care organizează evenimente au timp până la sfârșitul lunii mai să își calculeze pierderile din 2020, față de 2019 și să primească 20% din diferență. Bugetul alocat pentru aceste despăgubiri este de 500 milioane de euro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru