Acces la documentele proprietarilor

Dată

Zeci de sesizări ale devenilor, nemulțumiți de activitatea asociațiilor de proprietari, ajung, în fiecare an, la Compartimentul Asociații de Proprietari al Direcției de Asistență Socială Deva. Oamenii reclamă, în general, nereguli pe listele de plată sau la calculul cheltuielilor. Ei au dreptul să cunoască toate aspectele legate de activitatea asociației de proprietari și au acces la orice document. Ei au dreptul de a contesta lista de plată în termen de 10 zile de la afișare, pot solicita recalcularea cotelor de întreținere și pot beneficia de reparația părților comune ori de a solicita eliberarea de adeverințe din care să rezulte dacă apartamentul înregistrează datorii la cotele de întreținere. Potrivit legii, orice solicitare a proprietarilor de apartamente trebuie adresată, în scris, președintelui asociației de proprietari, care are obligația de a răspunde, tot în scris, în termen de 10 zile de la primirea solicitării. În lipsa unui răspuns în termenul legal sau în cazul unui răspuns nesatisfăcător din partea asociației, proprietarii de apartamente se pot adresa, în scris, Direcției de Asistență Socială Deva – Compartimentul Asociații de Proprietari ori să sesizeze instanța de judecată. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0755.878.637.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru