Acces la documentele proprietarilor

Dată

Zeci de sesizări ale devenilor, nemulțumiți de activitatea asociațiilor de proprietari, ajung, în fiecare an, la Compartimentul Asociații de Proprietari al Direcției de Asistență Socială Deva. Oamenii reclamă, în general, nereguli pe listele de plată sau la calculul cheltuielilor. Ei au dreptul să cunoască toate aspectele legate de activitatea asociației de proprietari și au acces la orice document. Ei au dreptul de a contesta lista de plată în termen de 10 zile de la afișare, pot solicita recalcularea cotelor de întreținere și pot beneficia de reparația părților comune ori de a solicita eliberarea de adeverințe din care să rezulte dacă apartamentul înregistrează datorii la cotele de întreținere. Potrivit legii, orice solicitare a proprietarilor de apartamente trebuie adresată, în scris, președintelui asociației de proprietari, care are obligația de a răspunde, tot în scris, în termen de 10 zile de la primirea solicitării. În lipsa unui răspuns în termenul legal sau în cazul unui răspuns nesatisfăcător din partea asociației, proprietarii de apartamente se pot adresa, în scris, Direcției de Asistență Socială Deva – Compartimentul Asociații de Proprietari ori să sesizeze instanța de judecată. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0755.878.637.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru