Acces la documentele proprietarilor

Dată

Zeci de sesizări ale devenilor, nemulțumiți de activitatea asociațiilor de proprietari, ajung, în fiecare an, la Compartimentul Asociații de Proprietari al Direcției de Asistență Socială Deva. Oamenii reclamă, în general, nereguli pe listele de plată sau la calculul cheltuielilor. Ei au dreptul să cunoască toate aspectele legate de activitatea asociației de proprietari și au acces la orice document. Ei au dreptul de a contesta lista de plată în termen de 10 zile de la afișare, pot solicita recalcularea cotelor de întreținere și pot beneficia de reparația părților comune ori de a solicita eliberarea de adeverințe din care să rezulte dacă apartamentul înregistrează datorii la cotele de întreținere. Potrivit legii, orice solicitare a proprietarilor de apartamente trebuie adresată, în scris, președintelui asociației de proprietari, care are obligația de a răspunde, tot în scris, în termen de 10 zile de la primirea solicitării. În lipsa unui răspuns în termenul legal sau în cazul unui răspuns nesatisfăcător din partea asociației, proprietarii de apartamente se pot adresa, în scris, Direcției de Asistență Socială Deva – Compartimentul Asociații de Proprietari ori să sesizeze instanța de judecată. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0755.878.637.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru