Nouă metodă de înșelăciune

Dată

Poliţiştii avertizează cu privire la o nouă metodă de înşelăciune, după modelul „Accidentul”. În noua variantă, denumită metoda „COVID”, oamenilor li se solicită telefonic diferite sume de bani, în urma unei aşa-zise depistări pozitive cu Coronavirus şi internare în spital a unui membru al familiei. Sub pretextul acoperirii costului cu tratamentul sau cu transportul către o unitate medicală, victimelor li se cer bani.
Autorităţile recomandă oamenilor să nu ofere date personale la telefon, indiferent de calitatea invocată de interlocutor, care poate pretinde că e cadru medical sau procuror, să apeleze imediat ruda la care se referă cel care sună, pe numărul de telefon cunoscut şi nu pe un altul, oferit de cel care sună şi să nu trimită bani unor necunoscuţi, indiferent de pretextul folosit ori să apeleze de urgenţă Poliţia.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru