Nouă metodă de înșelăciune

Dată

Poliţiştii avertizează cu privire la o nouă metodă de înşelăciune, după modelul „Accidentul”. În noua variantă, denumită metoda „COVID”, oamenilor li se solicită telefonic diferite sume de bani, în urma unei aşa-zise depistări pozitive cu Coronavirus şi internare în spital a unui membru al familiei. Sub pretextul acoperirii costului cu tratamentul sau cu transportul către o unitate medicală, victimelor li se cer bani.
Autorităţile recomandă oamenilor să nu ofere date personale la telefon, indiferent de calitatea invocată de interlocutor, care poate pretinde că e cadru medical sau procuror, să apeleze imediat ruda la care se referă cel care sună, pe numărul de telefon cunoscut şi nu pe un altul, oferit de cel care sună şi să nu trimită bani unor necunoscuţi, indiferent de pretextul folosit ori să apeleze de urgenţă Poliţia.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru