Monitorizare electronică – Știrile Qub

Dată

Persoanele aflate în proceduri judiciare sau execuțional penale vor fi monitorizate electronic cu ajutorul unor dispozitive mobile sau fixe, este noua lege aprobată de Klaus Iohannis. Dispozitivul electronic de supraveghere mobil se montează pe glezna persoanelor supravegheate sau pe braţ, atunci când montarea pe gleznă nu este fizic posibilă sau este contraindicată medical. În cazul în care persoana protejată este un minor care nu a împlinit vârsta de 14 ani sau o persoană fără discernământ, consimţământul cu privire la utilizarea dispozitivului electronic se exprimă de către reprezentantul legal. În scopul prevăzut de lege, organul de supraveghere sau operatorul tehnic are dreptul să pătrundă în imobilul unde se află persoana, fără acordul acesteia sau al persoanelor cu care locuiește.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru