Trafic închis pe două bulevarde

Dată

Traficul rutier de pe bulervardele C.D. Loga și Mihai Eminescu din Timișoara este închis atât astăzi, cât și în perioada 19-21 august și 23 august. Pe aceste bulervarde se vor executa lucrări de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere și se va așterne stratul de uzură. În zilele de 17, 18 și 19 august vor fi deviate și liniile de transport în comun 40, 15, 16 și expres 7. Șoferii vor trebui să evite Bd. Mihai Eminescu în 17 august, dar și Bulevardul C.D. Loga în perioada 19-21, precum și 23 august. Linia 40, de la Punctele Cardinale va circula normal până pe Bd. Revoluției din 1989 unde va vira pe strada Hector, la capăt de linie. Linia 16 va circula normal până la sensul giratoriu de la interseția cu strada Michelangelo, va întoarce în sens și se va opri în stația „ I. C. Brătianu” , la capăt de linie. Linia 15 și Expres 7 vor circula normal până la intersecția cu Bd. I. C. Brătianu și vor întoarce în sens, oprind la ultima stație și anume „Parcul Copiilor”.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru