Trafic închis pe două bulevarde

Dată

Traficul rutier de pe bulervardele C.D. Loga și Mihai Eminescu din Timișoara este închis atât astăzi, cât și în perioada 19-21 august și 23 august. Pe aceste bulervarde se vor executa lucrări de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere și se va așterne stratul de uzură. În zilele de 17, 18 și 19 august vor fi deviate și liniile de transport în comun 40, 15, 16 și expres 7. Șoferii vor trebui să evite Bd. Mihai Eminescu în 17 august, dar și Bulevardul C.D. Loga în perioada 19-21, precum și 23 august. Linia 40, de la Punctele Cardinale va circula normal până pe Bd. Revoluției din 1989 unde va vira pe strada Hector, la capăt de linie. Linia 16 va circula normal până la sensul giratoriu de la interseția cu strada Michelangelo, va întoarce în sens și se va opri în stația „ I. C. Brătianu” , la capăt de linie. Linia 15 și Expres 7 vor circula normal până la intersecția cu Bd. I. C. Brătianu și vor întoarce în sens, oprind la ultima stație și anume „Parcul Copiilor”.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru