Noul sistem de monitorizare a deșeurilor

Dată

Un nou sistem de monitorizare și raportare a situațiilor în care apar nereguli la containerele verzi de tip clopot a fost implementat la Timișoara de către RETIM.
În cazul în care containerul este plin, sunt depozitate deșeuri în jurul pubelei sau se dorește consultarea unei hărți cu cele mai apropiate puncte de colectare a recipientelor din sticlă, cetățenii au posibilitatea de a scana codul QR lipit pe containerul verde.
În aceste pubele pot fi aruncate doar recipientele de sticla de băuturi răcoritoare sau alcoolice, respectiv borcanele din acest material, dupa ce acestea au fost curățate în prealabil.
Mai multe informații poti fi găsite accesând site-ul web www.retim.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru