Noul sistem de monitorizare a deșeurilor

Dată

Un nou sistem de monitorizare și raportare a situațiilor în care apar nereguli la containerele verzi de tip clopot a fost implementat la Timișoara de către RETIM.
În cazul în care containerul este plin, sunt depozitate deșeuri în jurul pubelei sau se dorește consultarea unei hărți cu cele mai apropiate puncte de colectare a recipientelor din sticlă, cetățenii au posibilitatea de a scana codul QR lipit pe containerul verde.
În aceste pubele pot fi aruncate doar recipientele de sticla de băuturi răcoritoare sau alcoolice, respectiv borcanele din acest material, dupa ce acestea au fost curățate în prealabil.
Mai multe informații poti fi găsite accesând site-ul web www.retim.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 octombrie 2021

Titlurile zilei: Lugojul, groapa de gunoi a italienilor, Stații de încărcare electrice la Rânca, Accesul mai ușor spre Cheile Băniței, Nou examen pentru directorii de școli.

Justiție

Lugojul, groapa de gunoi a italienilor

În această săptămână, nu mai puțin de 100 de tone de deșeuri au fost descărcate ilegal pe o platformă betonată din Lugoj

Transporturi & Turism

Reabilitarea căilor ferate din Caraş-Severin

CFR Timişoara scoate la licitaţie o ofertă de aproape 90.000 de euro pentru lucrări de decolmatare a albiilor râurilor la podurile şi podeţele feroviar

Transporturi & Turism

Stații de încărcare electrice la Rânca

Zona montană Rânca va beneficia în viitorul apropiat de stații pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru