Noul sistem de monitorizare a deșeurilor

Dată

Un nou sistem de monitorizare și raportare a situațiilor în care apar nereguli la containerele verzi de tip clopot a fost implementat la Timișoara de către RETIM.
În cazul în care containerul este plin, sunt depozitate deșeuri în jurul pubelei sau se dorește consultarea unei hărți cu cele mai apropiate puncte de colectare a recipientelor din sticlă, cetățenii au posibilitatea de a scana codul QR lipit pe containerul verde.
În aceste pubele pot fi aruncate doar recipientele de sticla de băuturi răcoritoare sau alcoolice, respectiv borcanele din acest material, dupa ce acestea au fost curățate în prealabil.
Mai multe informații poti fi găsite accesând site-ul web www.retim.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru