Noul sistem de monitorizare a deșeurilor

Dată

Un nou sistem de monitorizare și raportare a situațiilor în care apar nereguli la containerele verzi de tip clopot a fost implementat la Timișoara de către RETIM.
În cazul în care containerul este plin, sunt depozitate deșeuri în jurul pubelei sau se dorește consultarea unei hărți cu cele mai apropiate puncte de colectare a recipientelor din sticlă, cetățenii au posibilitatea de a scana codul QR lipit pe containerul verde.
În aceste pubele pot fi aruncate doar recipientele de sticla de băuturi răcoritoare sau alcoolice, respectiv borcanele din acest material, dupa ce acestea au fost curățate în prealabil.
Mai multe informații poti fi găsite accesând site-ul web www.retim.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru