Nou regulament pentru sistemul de parcare din Timișoara

Dată

În cadrul celei de a doua dezbateri online pe tema sistemului de parcare, au apărut modificări ale regulamentului inițial. Așadar, Viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat faptul că, deocamdată, doar 15% dintre străzile orașului vor intra în sistemul TimPark, iar odată cu amenajarea de noi parcări, sistemul se va extinde. O altă veste bună constă în faptul că nu se vor licita locurile de parcare, așa cum se practică în alte orașe. În zona centrală, cetățenii sunt îndemnați să vină cu mijloacele de transport în comun sau cu bicicletele. În centru, costul parcării va crește de o la oră la alta. În zona 0, pentru a se descuraja staționarea pentru perioade foarte lungi de timp, nu se vor mai emite abonamente. Persoanele cu dizabilități vor avea la dispoziție un abonament special, gratuit, care le oferă dreptul de staționare în toate zonele tarifate.
Cel mai scump tip de abonament va fi cel combinat, pentru zonele I, II și III, care oferă posibilitatea de a parca în întregul oraș, cu excepția zonei centrale. Un astfel de abonament ajunge până la 72 de lei pe lună. În prezent, în Timișoara sunt amenajate peste 80.000 de locuri publice de parcare și staționare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru