Nou regulament pentru sistemul de parcare din Timișoara

Dată

În cadrul celei de a doua dezbateri online pe tema sistemului de parcare, au apărut modificări ale regulamentului inițial. Așadar, Viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat faptul că, deocamdată, doar 15% dintre străzile orașului vor intra în sistemul TimPark, iar odată cu amenajarea de noi parcări, sistemul se va extinde. O altă veste bună constă în faptul că nu se vor licita locurile de parcare, așa cum se practică în alte orașe. În zona centrală, cetățenii sunt îndemnați să vină cu mijloacele de transport în comun sau cu bicicletele. În centru, costul parcării va crește de o la oră la alta. În zona 0, pentru a se descuraja staționarea pentru perioade foarte lungi de timp, nu se vor mai emite abonamente. Persoanele cu dizabilități vor avea la dispoziție un abonament special, gratuit, care le oferă dreptul de staționare în toate zonele tarifate.
Cel mai scump tip de abonament va fi cel combinat, pentru zonele I, II și III, care oferă posibilitatea de a parca în întregul oraș, cu excepția zonei centrale. Un astfel de abonament ajunge până la 72 de lei pe lună. În prezent, în Timișoara sunt amenajate peste 80.000 de locuri publice de parcare și staționare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru