Noi restricții, în vigoare de luni

Dată

Restricțiile care intră în vigoare de luni, 25 octombrie presupun impunerea certificatului verde în aproape toate locurile, inclusiv în instituţiile publice pentru toţi vizitatorii, mai puţin la magazinele alimentare şi la farmacii. Evenimentele private, nunţile, botezurile şi orice fel de evenimente, vor fi interzise total. Nici măcar persoanele vaccinate nu vor mai avea voie să organizeze astfel de întâlniri, a anunțat Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila. Acesta a precizat că restaurantele şi cafenelele rămân deschise, însă numai pentru vaccinaţi. Noaptea pot circula cei care sunt vaccinaţi, au trecut prin boală sau sunt testaţi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru