Noi restricții, în vigoare de luni

Dată

Restricțiile care intră în vigoare de luni, 25 octombrie presupun impunerea certificatului verde în aproape toate locurile, inclusiv în instituţiile publice pentru toţi vizitatorii, mai puţin la magazinele alimentare şi la farmacii. Evenimentele private, nunţile, botezurile şi orice fel de evenimente, vor fi interzise total. Nici măcar persoanele vaccinate nu vor mai avea voie să organizeze astfel de întâlniri, a anunțat Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila. Acesta a precizat că restaurantele şi cafenelele rămân deschise, însă numai pentru vaccinaţi. Noaptea pot circula cei care sunt vaccinaţi, au trecut prin boală sau sunt testaţi.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri