Noi restricții, în vigoare de luni

Dată

Restricțiile care intră în vigoare de luni, 25 octombrie presupun impunerea certificatului verde în aproape toate locurile, inclusiv în instituţiile publice pentru toţi vizitatorii, mai puţin la magazinele alimentare şi la farmacii. Evenimentele private, nunţile, botezurile şi orice fel de evenimente, vor fi interzise total. Nici măcar persoanele vaccinate nu vor mai avea voie să organizeze astfel de întâlniri, a anunțat Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila. Acesta a precizat că restaurantele şi cafenelele rămân deschise, însă numai pentru vaccinaţi. Noaptea pot circula cei care sunt vaccinaţi, au trecut prin boală sau sunt testaţi.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru