Întrerupere apă caldă și căldură la Timișoara

Dată

În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”, este întreruptă furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 55, 57 și 59, din ziua de marți, 19 octombrie, începând de la ora 00:00 și până în ziua de miercuri, 20 octombrie, până la ora 24. Vor fi afectațiconsumatorii arondați străzilor: Nicolae Ilieșu, Martir Mihai Apro, Iovan Sterja Popovici, Teodor V. Păcățean, Dositej Obradovici, Mareșal Averescu, Aron Cotruș, Salcâmilor, Martir Dumitru Jugănaru, Azuga, Martir Alexandru Ferkel-Șuteu, Crivaia, Măgura, Mureș, Drubeta, Meziad, Ludwing von Beethoven, Vlădeasa, Martir Paris Ianoș.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru