Întrerupere apă caldă și căldură la Timișoara

Dată

În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”, este întreruptă furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 55, 57 și 59, din ziua de marți, 19 octombrie, începând de la ora 00:00 și până în ziua de miercuri, 20 octombrie, până la ora 24. Vor fi afectațiconsumatorii arondați străzilor: Nicolae Ilieșu, Martir Mihai Apro, Iovan Sterja Popovici, Teodor V. Păcățean, Dositej Obradovici, Mareșal Averescu, Aron Cotruș, Salcâmilor, Martir Dumitru Jugănaru, Azuga, Martir Alexandru Ferkel-Șuteu, Crivaia, Măgura, Mureș, Drubeta, Meziad, Ludwing von Beethoven, Vlădeasa, Martir Paris Ianoș.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru