Întrerupere apă caldă și căldură la Timișoara

Dată

În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”, este întreruptă furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 55, 57 și 59, din ziua de marți, 19 octombrie, începând de la ora 00:00 și până în ziua de miercuri, 20 octombrie, până la ora 24. Vor fi afectațiconsumatorii arondați străzilor: Nicolae Ilieșu, Martir Mihai Apro, Iovan Sterja Popovici, Teodor V. Păcățean, Dositej Obradovici, Mareșal Averescu, Aron Cotruș, Salcâmilor, Martir Dumitru Jugănaru, Azuga, Martir Alexandru Ferkel-Șuteu, Crivaia, Măgura, Mureș, Drubeta, Meziad, Ludwing von Beethoven, Vlădeasa, Martir Paris Ianoș.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru