Întrerupere apă caldă și căldură la Timișoara

Dată

În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”, este întreruptă furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 55, 57 și 59, din ziua de marți, 19 octombrie, începând de la ora 00:00 și până în ziua de miercuri, 20 octombrie, până la ora 24. Vor fi afectațiconsumatorii arondați străzilor: Nicolae Ilieșu, Martir Mihai Apro, Iovan Sterja Popovici, Teodor V. Păcățean, Dositej Obradovici, Mareșal Averescu, Aron Cotruș, Salcâmilor, Martir Dumitru Jugănaru, Azuga, Martir Alexandru Ferkel-Șuteu, Crivaia, Măgura, Mureș, Drubeta, Meziad, Ludwing von Beethoven, Vlădeasa, Martir Paris Ianoș.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru