Exproprieri suplimentare pe Centura de Sud a Timișoarei

Dată

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara îi anunță pe cei care dețin proprietăți pe coridorul de expropriere al “Variantei de ocolire Timișoara Sud” că s-a stabilit programul de întrunire pentru Comisiile de Expropriere în scopul finalizării procedurii declanșate prin HG 1742/2020 (exproprieri suplimentare). Astfel, programul după care se vor întruni comisiile de expropriere constituite în baza Legii nr. 255/2010, la sediul fiecărei primării, este următorul:
·         UAT Sânmihaiu Român: 14 – 15.09.2021;
·         UAT Moșnița Nouă: 16 – 17.09.2021;
·         UAT Ghiroda: 20 – 24.09.2021;
·         UAT Șag: 27.09 – 01.10.2021;
·         UAT Timișoara: 04 – 15.10.2021;
·         UAT Giroc: 18 – 30.10.2021.
 
Comisiile vor emite procesele-verbale și hotărârile de stabilire a despăgubirilor pentru fiecare imobile expropriat, documente în baza cărora se vor putea achita sumele consemnate. Proprietarii sunt invitați să participe la aceste ședințe, la Primăriile unităților administrative amintite, având asupra lor actele de proprietate și documentele de identitate. 
Totodată, anunțăm că a fost publicată în Monitorul Oficial 783/13.08.2021 și Hotărârea de Guvern nr. 834/2021 pentru corectarea HG nr. 933/2019 (prima HG referitoare la exproprierile pentru acest obiect de investiții). HG nr. 834/2021 modifică Anexa 2 a HG nr. 933/2019, în sensul actualizării, în condițiile legii, a elementelor de identificare și a sumelor individuale aferente despăgubirilor. Odată cu ședințele Comisiilor de expropriere amintite anterior, vor fi emise procesele-verbale și hotărârile și pentru imobilele respective, astfel încât să se poată realiza plata pentru toți proprietarii afectați.
Detalii suplimentare pot fi obținute la DRDP Timișoara, telefon: 0256.246.627, Serviciul Exproprieri.

sursă foto: pressalert.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru