Ecologizare la Timișoara

Dată

O acțiune de ecologizare va avea loc la Timișoara mâine, 24 iulie. În cadrul acesteia sunt așteptați să ia parte toți timișorenii cu spiritul de „schimbă lume”. ADID va pune la dispoziția voluntarilor saci, mănuși, șepci și tricouri personalizate. Adunarea va avea loc la Casa Tineretului, de unde se va pleca de la ora 10:00 spre punctele de colectare. Activitatea se va încheia în jurul orei 13:00, la Centrul de Tineret din Martirilor. Prin această acțiune se dorește și creșterea nivelului de conștientizare cu privire la importanța reciclării.

sursă foto: ziaruldevalcea.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru