Ecologizare la Timișoara

Dată

O acțiune de ecologizare va avea loc la Timișoara mâine, 24 iulie. În cadrul acesteia sunt așteptați să ia parte toți timișorenii cu spiritul de „schimbă lume”. ADID va pune la dispoziția voluntarilor saci, mănuși, șepci și tricouri personalizate. Adunarea va avea loc la Casa Tineretului, de unde se va pleca de la ora 10:00 spre punctele de colectare. Activitatea se va încheia în jurul orei 13:00, la Centrul de Tineret din Martirilor. Prin această acțiune se dorește și creșterea nivelului de conștientizare cu privire la importanța reciclării.

sursă foto: ziaruldevalcea.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru