Deșeurile voluminoase, preluate gratuit

Dată

Mobilierul, covoarele, canapelele, saltelele, dar și alte tipuri de deșeuri voluminoase vor fi preluate în mod gratuit de către companiile RETIM și ADID Timiș în perioada 18 octombrie- 16 noiembrie. Nu se vor putea colecta însă deșeurile reziduale, de construcții, cele periculoase sau electrocasnicele.
Cetățenii din 22 de localități, printre care Bucovăț, Șandra, Cenei sau Cărpiniș, pot depune deșeurile voluminoase în containerele puse la dispoziție în punctele de colectare special amenajate.


Tabelul cu programul și localitățile în care se desfășoară această campanie:

Sursă foto: www.retim.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru