Deșeurile voluminoase, preluate gratuit

Dată

Mobilierul, covoarele, canapelele, saltelele, dar și alte tipuri de deșeuri voluminoase vor fi preluate în mod gratuit de către companiile RETIM și ADID Timiș în perioada 18 octombrie- 16 noiembrie. Nu se vor putea colecta însă deșeurile reziduale, de construcții, cele periculoase sau electrocasnicele.
Cetățenii din 22 de localități, printre care Bucovăț, Șandra, Cenei sau Cărpiniș, pot depune deșeurile voluminoase în containerele puse la dispoziție în punctele de colectare special amenajate.


Tabelul cu programul și localitățile în care se desfășoară această campanie:

Sursă foto: www.retim.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru