Deșeurile voluminoase, preluate gratuit

Dată

Mobilierul, covoarele, canapelele, saltelele, dar și alte tipuri de deșeuri voluminoase vor fi preluate în mod gratuit de către companiile RETIM și ADID Timiș în perioada 18 octombrie- 16 noiembrie. Nu se vor putea colecta însă deșeurile reziduale, de construcții, cele periculoase sau electrocasnicele.
Cetățenii din 22 de localități, printre care Bucovăț, Șandra, Cenei sau Cărpiniș, pot depune deșeurile voluminoase în containerele puse la dispoziție în punctele de colectare special amenajate.


Tabelul cu programul și localitățile în care se desfășoară această campanie:

Sursă foto: www.retim.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru