Aparatele electrice și electronice, colectate gratuit

Dată

Timişorenii care au echipamente electrice și electronice vechi sau de care nu mai au nevoie se pot debarasa de ele, în mod gratuit. Prin intermediul campaniei de mediu, denumită „Curăţenia municipiului nostru începe din casele noastre!”, se pune la dispoziţie un nou serviciu de preluare ale electrocasnicelor.
14 octombrie este considerată Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, iar cu această ocazie, Primăria Municipiului Timișoara, în colaborare cu Asociaţia CASUS, a dat startul campaniei pentru colectarea ale acestor tipuri de deșeuri.
Echipa serviciului de colectare va asigura transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.
Până pe 24 noiembrie, cei care vor apela la acest serviciu, vor avea ocazia de a participa şi la o tombolă, unde au şansa de a câştiga premii precum aspiratoare cu sac, uscătoare de păr, blendere de bucătărie sau maşini de găurit.
Persoanele interesat vor putea apela zilnic, de luni până vineri, între orele 9-17, la numerele de telefon : 0751.302.120 sau 0800.444.800

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru