Aparatele electrice și electronice, colectate gratuit

Dată

Timişorenii care au echipamente electrice și electronice vechi sau de care nu mai au nevoie se pot debarasa de ele, în mod gratuit. Prin intermediul campaniei de mediu, denumită „Curăţenia municipiului nostru începe din casele noastre!”, se pune la dispoziţie un nou serviciu de preluare ale electrocasnicelor.
14 octombrie este considerată Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, iar cu această ocazie, Primăria Municipiului Timișoara, în colaborare cu Asociaţia CASUS, a dat startul campaniei pentru colectarea ale acestor tipuri de deșeuri.
Echipa serviciului de colectare va asigura transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.
Până pe 24 noiembrie, cei care vor apela la acest serviciu, vor avea ocazia de a participa şi la o tombolă, unde au şansa de a câştiga premii precum aspiratoare cu sac, uscătoare de păr, blendere de bucătărie sau maşini de găurit.
Persoanele interesat vor putea apela zilnic, de luni până vineri, între orele 9-17, la numerele de telefon : 0751.302.120 sau 0800.444.800

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru