Aparatele electrice și electronice, colectate gratuit

Dată

Timişorenii care au echipamente electrice și electronice vechi sau de care nu mai au nevoie se pot debarasa de ele, în mod gratuit. Prin intermediul campaniei de mediu, denumită „Curăţenia municipiului nostru începe din casele noastre!”, se pune la dispoziţie un nou serviciu de preluare ale electrocasnicelor.
14 octombrie este considerată Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, iar cu această ocazie, Primăria Municipiului Timișoara, în colaborare cu Asociaţia CASUS, a dat startul campaniei pentru colectarea ale acestor tipuri de deșeuri.
Echipa serviciului de colectare va asigura transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.
Până pe 24 noiembrie, cei care vor apela la acest serviciu, vor avea ocazia de a participa şi la o tombolă, unde au şansa de a câştiga premii precum aspiratoare cu sac, uscătoare de păr, blendere de bucătărie sau maşini de găurit.
Persoanele interesat vor putea apela zilnic, de luni până vineri, între orele 9-17, la numerele de telefon : 0751.302.120 sau 0800.444.800

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru