Aparatele electrice și electronice, colectate gratuit

Dată

Timişorenii care au echipamente electrice și electronice vechi sau de care nu mai au nevoie se pot debarasa de ele, în mod gratuit. Prin intermediul campaniei de mediu, denumită „Curăţenia municipiului nostru începe din casele noastre!”, se pune la dispoziţie un nou serviciu de preluare ale electrocasnicelor.
14 octombrie este considerată Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, iar cu această ocazie, Primăria Municipiului Timișoara, în colaborare cu Asociaţia CASUS, a dat startul campaniei pentru colectarea ale acestor tipuri de deșeuri.
Echipa serviciului de colectare va asigura transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.
Până pe 24 noiembrie, cei care vor apela la acest serviciu, vor avea ocazia de a participa şi la o tombolă, unde au şansa de a câştiga premii precum aspiratoare cu sac, uscătoare de păr, blendere de bucătărie sau maşini de găurit.
Persoanele interesat vor putea apela zilnic, de luni până vineri, între orele 9-17, la numerele de telefon : 0751.302.120 sau 0800.444.800

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 25 octombrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Ajutor de încălzire, Craiovenii vor avea căldură, Noi focare de pestă porcină

QubArena

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Cultură & Culte & Educație

Zilele Carierei la Poltehnica Timișoara, online

Noua ediție a evenimentului Zilele Carierei se desfășoară online în acest an.

Cultură & Culte & Educație

NeoNlitic la Casa Artelor din Timișoara

Cea de-a treia ediție a NeoNlitic va fi prezentă la Casa Artelor din Timișoara, până pe 31 octombrie. Programul de vizionare este de marți până duminică, între orele 13:00 – 18:00.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru