29 noiembrie devine zi liberă

Dată

Elevii, profesorii și angajații de la stat, vor avea ziua de 29 noiembrie liberă, astfel că vor beneficia de o minivacanță prelungită.
Există, însă, situații în care activitatea profesională nu poate fi întreruptă, iar personalul nu-și va putea lua liber și în această zi. Una dintre excepții sunt instanțele judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în ziua de 29 noiembrie, precum și participanții la procese.
Pentru recuperarea zilei de muncă, instituțiile și autoritățile publice își vor prelungi programul de lucru în așa fel încât până în 31 decembrie orele pierdute să fie recuperate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru