29 noiembrie devine zi liberă

Dată

Elevii, profesorii și angajații de la stat, vor avea ziua de 29 noiembrie liberă, astfel că vor beneficia de o minivacanță prelungită.
Există, însă, situații în care activitatea profesională nu poate fi întreruptă, iar personalul nu-și va putea lua liber și în această zi. Una dintre excepții sunt instanțele judecătorești implicate în soluționarea proceselor cu termen în ziua de 29 noiembrie, precum și participanții la procese.
Pentru recuperarea zilei de muncă, instituțiile și autoritățile publice își vor prelungi programul de lucru în așa fel încât până în 31 decembrie orele pierdute să fie recuperate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru