Vacinare obligatorie în Franța și Grecia

Dată

Vaccinarea împotriva Covid-19 devine obligatorie în Grecia pentru îngrijitorii căminelor de bătrâni şi a personalului sanitar din centrele publice şi private. Decizia a fost luată în contextul în care infecţiile din ţară continuă să crească. Personalul din căminele de bătrâni care nu s-a vaccinat până în prezent va trebui să o facă acest lucru sau va fi suspendat din 16 august, în timp ce personalul sanitar urmează să fie imunizat din 1 septembrie. După Grecia, şi Franţa anunţă vaccinarea obligatorie pentru personalul medical. Vaccinarea va fi obligatorie pentru toţi cei care vor fi în contact cu persoane vulnerabile, a anunţat președintele francez Emamnuel Macron. El a spus că din 15 septembrie se vor face controale și se vor la măsuri. Dacă vaccinarea francezilor nu crește suficient, va fi necesară vaccinărea obligatorie pentru toată țara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara – Povești cu cântec

Cea de-a opta ediție a Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara a avut parte de un program divers, care s-a întins pe o perioadă a cinci zile. Gala de deschidere a evenimentului organizat de Asociația Bastion-Varbastya a avut loc la Teatrul Național și a cuprins pe lângă discursurile de bun venit și spectacolul „Poruncile”.

Actualitate

Constantin Brâncuși , prezent și prin Teatru și Carte la TimCultura 2023 – VOX

Ediția a IV-a a SUNLIGHT THEATRE, festival de teatru și artele spectacolului, care a început în luna martie și se va termina în luna noiembrie, aduce un eveniment prezent prin teatru și carte despre Constantin Brâncuși, la Timișoara

Actualitate

România este anul acesta în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală – VOX

România, cu 120 de zile libere – vacanțe, sărbători, punți – în anul școlar 2023-2024, figurează și anul acesta în top 5 al țărilor europene cu cele mai multe zile de vacanță

Actualitate

Cea mai mare expoziție Constantin Brâncuși din ultimii 50 de ani în România, în premieră, la Timișoara – MozaiQub

Cea mai importantă expoziție dedicată sculptorului Constantin Brâncuși în ultima jumătate de secol, în România, se deschide publicului la Timișoara sâmbătă, 30 septembrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru