Vacinare obligatorie în Franța și Grecia

Dată

Vaccinarea împotriva Covid-19 devine obligatorie în Grecia pentru îngrijitorii căminelor de bătrâni şi a personalului sanitar din centrele publice şi private. Decizia a fost luată în contextul în care infecţiile din ţară continuă să crească. Personalul din căminele de bătrâni care nu s-a vaccinat până în prezent va trebui să o facă acest lucru sau va fi suspendat din 16 august, în timp ce personalul sanitar urmează să fie imunizat din 1 septembrie. După Grecia, şi Franţa anunţă vaccinarea obligatorie pentru personalul medical. Vaccinarea va fi obligatorie pentru toţi cei care vor fi în contact cu persoane vulnerabile, a anunţat președintele francez Emamnuel Macron. El a spus că din 15 septembrie se vor face controale și se vor la măsuri. Dacă vaccinarea francezilor nu crește suficient, va fi necesară vaccinărea obligatorie pentru toată țara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru