Slovacia instituie carantină totală

Dată

Slovacia va impune o carantină totală, timp de două săptămâni, pentru a stopa înmulţirea accelerată a cazurilor de COVID-19. Numărul spitalizărilor a atins un nivel critic, iar rata vaccinării este sub 50%.
Restricţiile, se vor aplica atât nevaccinaţilor cât şi vaccinaţilor și presupun închiderea restaurantelor şi a magazinelor neesenţiale; deplasările numai pentru cumpărăturile necesare, pentru a merge la serviciu, la şcoală şi la medic, a anunţat premierul slovac Eduard Heger.
Situaţia va fi reevaluată după 10 zile, iar de o eventuală relaxare a restricţiilor vor beneficia doar persoanele vaccinate şi cele trecute prin boală.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru