Românii care merg în Italia, ar putea intra în carantină

Dată

Românii care merg în Italia ar putea intra în carantină, alături de cetățenii altor țări europene unde numărul de vaccinări este scăzut. Decizia vine în urma ceștererii numărului de infecții, a apropierii sezonului de iarnă și a sărbătorilor de Crăciun.
Bulgaria și România, au lucrători care vin în Italia pentru a îngriji persoanele în vârstă, iar acest lucru reprezintă un risc pentru toți cetățenii.
Mai mult, și Austria a introdus noi măsuri împotriva creştereii numărului de îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov-2. Doar persoanele vaccinate şi cele care au trecut prin boală vor putea merge la restaurante sau să participe la evenimente sportive.
Noua regulă se va aplica și în hoteluri, frizerii sau saloanele de înfrumuseţare. Persoanele care nu se pot vaccina din motive medicale vor face dovada cu ajutorul unui certificat medical şi a unui test PCR.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

ITM Timiș a aplicat sancțiuni de peste 3 milioane de lei – VoxQub

În primul trimestru al anului 2024, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș au efectuat peste 1.300 controale atât în domeniul relațiilor ...
Actualitate

Măsura confiscării camioanelor care transportă lemn furat, scoasă din Codul Silvic – VoxQub

Activiștii de mediu împreună cu cei 20.000 de semnatari ai unei petiții solicită reintroducerea în Codul Silvic a articolului care prevede confiscarea camioanelor care transportă ...
Actualitate

Programul Masa Sănătoasă se extinde cu alte 11 școli din Caraș-Severin – VoxQub

Lista celor 32 de școli și grădinițe deja incluse în programul Masa Sănătoasă, a fost suplimentată cu alte 11 unități de învățământ din județul Caraș-Severin.
Emisiuni

Voluntariatul schimbă vieți – MozaiQub

Dacă ești student, probabil ai auzit măcar o dată că ar fi bine să faci voluntariat în facultate pentru că te va ajuta mai târziu. ...

Alte
știri