Românii care merg în Italia, ar putea intra în carantină

Dată

Românii care merg în Italia ar putea intra în carantină, alături de cetățenii altor țări europene unde numărul de vaccinări este scăzut. Decizia vine în urma ceștererii numărului de infecții, a apropierii sezonului de iarnă și a sărbătorilor de Crăciun.
Bulgaria și România, au lucrători care vin în Italia pentru a îngriji persoanele în vârstă, iar acest lucru reprezintă un risc pentru toți cetățenii.
Mai mult, și Austria a introdus noi măsuri împotriva creştereii numărului de îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov-2. Doar persoanele vaccinate şi cele care au trecut prin boală vor putea merge la restaurante sau să participe la evenimente sportive.
Noua regulă se va aplica și în hoteluri, frizerii sau saloanele de înfrumuseţare. Persoanele care nu se pot vaccina din motive medicale vor face dovada cu ajutorul unui certificat medical şi a unui test PCR.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru