Românii care merg în Italia, ar putea intra în carantină

Dată

Românii care merg în Italia ar putea intra în carantină, alături de cetățenii altor țări europene unde numărul de vaccinări este scăzut. Decizia vine în urma ceștererii numărului de infecții, a apropierii sezonului de iarnă și a sărbătorilor de Crăciun.
Bulgaria și România, au lucrători care vin în Italia pentru a îngriji persoanele în vârstă, iar acest lucru reprezintă un risc pentru toți cetățenii.
Mai mult, și Austria a introdus noi măsuri împotriva creştereii numărului de îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov-2. Doar persoanele vaccinate şi cele care au trecut prin boală vor putea merge la restaurante sau să participe la evenimente sportive.
Noua regulă se va aplica și în hoteluri, frizerii sau saloanele de înfrumuseţare. Persoanele care nu se pot vaccina din motive medicale vor face dovada cu ajutorul unui certificat medical şi a unui test PCR.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru